Annonsera på Skogligajobb.se

Genom annonsering på Skogligajobb.se når ni på ett snabbt och enkelt sätt ut till den målgrupp ni söker.

Annons och mailutskick
Er annons visas under hela ansökningstiden på vår sida. Vi gör också ett mailutskick till personer verksamma inom skog. Totalt når vi ca 6500 personer genom detta.

Sociala medier och lokal annonsering
Vi publicerar även er annons på vår Facebook och LinkedIn-sida. Det gör att er annons sprids och når fram till relevanta personer. Vi riktar också er annons i lokalområdet där tjänsten är placerad.

Pris
En annons inklusive mailutskick och sociala medier: 8900 kronor

Vill ni att er annons ska synas överst på vår sida under hela ansökningsperioden så kan ni lägga till Utvalt jobb, pris 1000 kronor.

Bokning
Skicka ett mail med annonstext, ev bild samt er logotype och faktureringsuppgifter till bokning@skogligajobb.se

Från att vi fått materialet ligger annonsen uppe hos oss inom ca 1 timme. Om ni vill att annonsen ska publiceras vid ett senare tillfälle, meddela detta i er bokning.

Frågor?
Ring oss gärna på 08-684 099 50 eller skicka ett mail till kontakt@skogligajobb.se

Några av våra referenser
“Jag konstaterar att vi med annonsering hos er nådde för oss högintressanta personer. Tre av fyra sökande som vi kallade till intervju sade sig ha sett annonsen på Skogliga jobb, den vi rekryterade var en av dem. Själva annonseringen sköttes dessutom snabbt, enkelt och effektivt. Uppföljningen från Skogliga jobb, där vi bl.a fick ta del av statistik över visningar av annonsen för intresserade, var ett extra plus i kanten.”

“Vi anlitade Skogligajobb för att nå ut till en mer specifik målgrupp. Tidigare har vi använt oss enbart av Arbetsförmedlingen men nu med Skogliga jobbs hjälp känner vi att kvalitén på de sökande har förbättrats, de uppnår kravspecifikationen mycket bättre än tidigare. Till andra arbetsgivare kan jag inte göra annat än varmt rekommendera Skogligajobb.se. De arbetar snabbt och effektivt och har en bra kundservice. Tack än en gång.”

 

“Vår annonsering hos er nådde de målgrupperna som var avsedda och vi har lyckats med det som var vår mening – nämligen att knyta till oss ”spetskompetens” med goda grunder till att öka vår plattform med kompetent personal i Sverige. Vår kontakt har med bra och god service hanterat detta med effektivitet och vi kan nu med ”facit i hand” koncentrera oss på att starta intervjuerna med de som vi tror passar in bäst hos oss på Jacksons Trädvård, samtidigt som vi har flera ansökningar som kan passa in lite längre fram.”

 

“Vi anlitar Skogligajobb.se för att våra annonser, via dem, når fram till den målgrupp som vi är intresserad av. Processen från första kontakt till dess att annonsen publiceras går snabbt och effektivt. Att Skogligajobb.se efter annonseringen följer upp hur många besökare annonsen haft och kontaktar oss som uppdragsgivare för att gå igenom resultatet, visar att de fäster stor vikt vid att leverera en bra produkt och se till att deras kunder är nöjda.”